Naturligt mineralsmink från Tikei

Är du som jag, som helst vill vara så naturlig som möjligt, men ändå gärna piffar upp dig med lite makeup, framför allt när man börjar känna sig riktigt urblekt under den mörka årstiden?
Och för oss som dras med lite bråkig hy eller ojämn hudton, kan det kännas skönt att det finns lite utjämnande foundation.
 
Min personliga favorit sedan flera år tillbaka är svensktillverkade Tikei, som riktat in sig på tillverkning och nätförsäljning av naturligt mineralsmink, gjorda på nyttiga mineralpulver och helt utan tungmetaller som Bismuth(som tyvärr ofta finns i sk mineralsmink).
 
De har ett fantastiskt bra färgsystem med en mängd olika nyanser på Foundation, men också otroligt många färger på ögonskuggor, rouge, och numera har de även naturligt läppglans och läppstift.
Och man kan vara säker på att inget är testat på djur.
 
Deras foundations är riktigt bra kvalitet, och jag har noterat att många andra bloggare utnämnt Tikei som favorit.
Man borstar på det med kabukiborste(sminktips finns på deras hemsida), men ett tips för dig som lätt blir för torr, är att ta en liten mängd foundationpulver i handen och blanda ihop med en droppe olja och sedan massera på försiktigt med fingertopparna.
Läs mer på www.tikei.se
 
 
 

själensträdgård.blogg.se

I själens trädgård kan vi odla det som är gott och berikande i våra liv. Vi kan så små frön av drömmar inom oss att växa och bära frukt. Vi kan rensa bort ogräset i våra sinnen, eller upptäcka att vissa ogräs i själva verket är fantastiska nyttoväxter! Låt oss på bästa sätt ta hand om vår själ, vår kroppsliga boning, våra medmänniskor, vår jord, vår trädgård.

RSS 2.0